Odontologia preventiva

A Roura Brau Odontologia la prevenció és la nostra millor arma per mantenir una bona salut oral.

L’odontologia preventiva inclou:

o L’higiene: raspallat, fil dental, glopejos i pastes de dents

o Control d’hàbits parafuncionals: rossegar objectes, succió digital o xumet, control del desenvolupament dels maxil·lars i de l’oclusió dieta i alimentació saludable

o Tractaments preventius per protegir les boques dels nostres pacients com: higienes, adequació del medi oral, segellats de fissures o els protectors bucals individualitzats.

o L’equip de Roura Brau Odontologia treballa seguint la línea de l’odontologia preventiva i mínimament invasiva des dels seus inicis, ja que així ajudem a proporcionar un somriure sa i saludable als nostres pacients. Els nens amb boques sanes masteguen millor i absorbeixen més els nutrients afavorint un millor estat de salut general i benestar.

o L’odontologia preventiva es pot realitzar abans que surti la primera dent informant als pares com cuidar les dents i les genives del seu fill i prevenir futurs problemes. En aquestes visites es dissenya el pla de prevenció adequat a cada nen.

o La càries i la gingivitis són malalties d’alta prevalença i totes dues són produïdes per bacteris que afecten als teixits bucodentals, aquests bacteris viuen i s’alimenten de la placa bacteriana, i per això considerem bàsic eliminar aquesta de la cavitat oral mitjançant diferents sistemes des de el raspallat a casa fins a higienes a la consulta.