Entrada

Espai exterior que consta d’una zona d’aparcament de bicicletes pels pacients que venen a la clínica dental amb aquest mitjà de transport i unes vitrines decoratives.

Recepció

Espai on donem la benvinguda als nostres pacients. Podem trobar una fotografia de l’equip que forma Roura Brau Odontologia; està formada per una petita zona d’espera i la taula de gestió, administració i atenció al pacient. A més, es poden trobar informacions vàries en els taulells (tríptics).

Zona d’espera: Da Vinci i Beethoven

Espai d’espera dividit en sala Beethoven ambientat amb notes musicals i Da Vinci amb una biblioteca. Les revistes i jocs adequats als nostres pacients són presents en ambdues sales i amb un cartell amb la biografia d’aquests cèlebres artistes.

ZONA D’ESTERILITZACIÓ:

Espai de neteja, desinfecció i esterilització del material odontològic, equipat amb una cuba d’ultrasons, segelladora d’embossat, autoclau i incubadora per al control biològic del procés d’esterilització, amb el registre i els tests de control dels cicles d’esterilització. Està ambientat amb el cartell de la biografia de Marie Curie i el protocol d’esterilització del material clínic odontològic.
Espai d’emmagatzematge de medicació d’emergència i desfibril·lador (DESA).

ZONA D’HIGIENE:

Espai d’adequació del medi oral, on ensenyem a realitzar una correcta higiene bucal. Ens ajuda la TAT amb un cartell amb les instruccions dels passos a seguir, ambientat amb raspalls i pastes de dents variades, amb la marioneta “MUNN” (boca en noruec) i sonoritat MOON (blanc com la lluna). També exposem el rentat de mans com a part important en els hàbits higiènics abans de manipular raspalls de dents i aparells intraorals.

BOX GALILEO GALILEI:

Espai de tractaments dentals molt ampli, preparat per l’atenció dels pacients amb necessitats especials: equipat amb una grua per ajudar a la transferència de pacients i una zona reservada per realitzar sedacions amb anestesista. Ambientat amb estrelles, planetes i coets i amb un cartell amb la biografia d’aquest cèlebre personatge. Ens acompanya també el Petit Príncep amb una frase molt coneguda “ només amb el cor es pot veure bé; l’essencial és invisible als ulls”.

BOX JULES VERNE:

Espai d’atenció odontològica amb una sala independent per a entrevistes amb els pares i/o tutors. Ambientat com un fons marí amb peixos, estrelles de mar, petxines, submarins i amb un cartell amb la biografia d’aquest important novel·lista.

ZONA DE FORMACIÓ:

Espai polivalent en el qual realitzem tant reunions de l’equip de treball , sessions clíniques, formació de pacients i professionals (llevadores, auxiliars clíniques, cuidadors,…) així com tallers de salut bucodental amb nens. Ambientat com a sala Germans Lumière, equipat per fer presentacions i workshops (en l’àmbit dental).

ALTRES ZONES

ZONA PLATÓ:

Espai habilitat com a despatx per realitzar entrevistes i visites amb especialistes (com anestesista o psicopedagoga). Amb un cartell explicant detalls de la vida del cèlebre filòsof pensador Plató. També s’utilitza con a sala de recuperació post sedacions.

ZONES D’ÚS INTERN:

Magatzem: espai habilitat per classificar el material d’ús odontològic i registres de pacients.

VESTIDOR:

espai habilitat per realitzar la higienització del personal abans d’accedir a l’àrea de treball.

SALA DE MÀQUINES:

Equipada amb la maquinària necessària pel funcionament dels equips dentals i aspiració.
Zona de rentat i planxat dels tèxtils d’ús clínic.

ZONA DE REVELAT RADIOLÒGIC:

Espai equipat amb un lector de radiografies dentals digital sense ús de líquids per el procés de revelat convencional.