DRA. MARINA ROURA I OLIVER

DRA. MARINA ROURA I OLIVER

DRA. ISABELLE BRAU I MAIRE

DRA. ISABELLE BRAU I MAIRE

Història: El nostre compromís

Les Dres. Isabelle Brau i Marina Roura van engegar aquest projecte l’any 2009 conscients de les necessitats odontològiques que presenten aquests dos col·lectius de la nostra societat. La paciència i la perseverança van donar força per traçar un camí amb l’objectiu de millorar aquesta situació, començant amb un equip format per tres persones i moltes hores de dedicació.

El nostre projecte va començar quan en un congrés nacional d’odontologia integrada infantil vam veure que teniem la mateixa visió del món odontològic adaptat als pacients infantils i amb necessitats especials.

La iniciativa va agafar força quan ens vam adonar de la necessitat de la societat de la província de Girona de tenir un centre dedicat exclusivament a l’atenció dels pacients infantils i amb necessitats especials. Les circumstàncies econòmiques no afavorien començar amb un projecte amb unes infraestructures tant complexes com és el nostre cas, a partir d’aquí, vam començar a perfilar un somni que va anar convertint-se en realitat. Van passar els mesos i el projecte va anar agafant forma, fins al juliol de 2011 que amb molta il·lusió vam obrir les portes de ROURA BRAU ODONTOLOGIA a la societat gironina.

Tot i que han passat uns quants anys, continuem amb la mateixa il·lusió que el primer dia, intentant millorar per aconseguir l’excel·lència en l’atenció odontològica de cada un dels nostres pacients i adaptar-nos a cadascun d’ells.

Ens agrada compartir els nostres coneixements i divulgar la informació necessària per millorar la salut bucodental dels pacients que ens donen la seva confiança. És necessari que tots els integrants de l’equip de treball tinguem els mateixos interessos fomentant la salut del pacient i individualitzant cada cas segons les necessitats que presenti.

Celebrem ja tres anys d’atenció als nostres pacients i quedem oberts a noves famílies que necessitin la nostra ajuda per millorar una part tant important del nostre cos: la boca. El nostre desig és continuar la tasca com a professionals de la salut en la província de Girona fomentant hàbits saludables entre els més joves de la família.

La clínica a prop teu: àrees i espais