Benvinguts a Roura Brau Odontologia, un espai dedicat en exclusiva a l’atenció bucodental d’infants i de pacients amb discapacitats. A Roura Brau Odontologia treballem per donar un servei integral, educatiu i preventiu que satisfaci les necessitats dels nostres pacients, basant-nos en el nostre valor corporatiu:

“Eduquem en prevenció odontològica per gaudir de la millor salut bucodental”.

Apostem per la prevenció com a vehicle per oferir una odontologia mínimament invasiva i oferim als nostres pacients l’última tecnologia en equips i materials odontològics. Ens centrem en una atenció personalitzada i propera, garantida per la constant dedicació del nostre equip humà i per la formació i aprenentatge de bons hàbits d’una forma divertida i diferent.

Sempre estem a la seva disposició per a qualsevol consulta que necessiti.

 

QUÈ ENS DIFERÈNCIA? EL NOSTRE MÈTODE

La nostra formació i tasca professional està enfocada en el tractament odontològic d’aquests dos col•lectius: els pacients infantils i juvenils i pacients amb necessitats especials.

Creiem que és millor prevenir que curar. El nostre objectiu és aconseguir en un futur una generació sense patologies orals.

Els nostres serveis es divideixen en :

  • Odontologia per a nadons
  • Odontologia per a embarassades
  • Odontologia per a discapacitats
  • Odontologia infantil
  • Odontologia per a joves
  • Odontologia de l’esport
  • Odontologia sota sedació o anestèsia general
  • Atenció odontològica de traumatismes dentals

ZONA DE TREBALL

Hem dissenyat el nostre espai de treball en un ambient agradable i comfortable, totalment adaptat a les necessitats dels nostres pacients. Estem en una planta baixa, dissenyada amb portes amples de fàcil obertura, passadissos espaiosos, amb rampa d’accés, decoració alegre i didàctica, espais sense barreres arquitectòniques i material de darrera generació.

La nostra ubicació és a Girona capital, en un barri de fàcil accés i amb places d’aparcament reservades per a persones discapacitades davant del nostre centre.

COM TREBALLEM? VALORS I FILOSOFIA

La prevenció és la nostra màxima. La nostra filosofia és educar en prevenció per gaudir d’una millor salut bucodental.

A Roura Brau Odontologia tractem al pacient en el seu conjunt, no només les seves dents. Ens adaptem a les necessitats de forma personalitzada oferint el nostre temps, la nostra confiança i el nostre espai.

Estem sempre disposats a explicar els tractaments que el pacient requereix i a aconsellar les mesures de prevenció necessàries per evitar futures patologies bucodentals.

A més, divulguem la millora de la salut bucodental donant xerrades en diferents àmbits tant des d’un nivell professional (llevadores, cuidadors, pediatres, etc), com en escoles, llar d’infants, AMPES, Oncolliga, etc.

Aquestes ponències es donen de forma regular sobre temes concrets que ens sol•liciten els col•lectius que es posen directament en contacte amb nosaltres.

NOTÍCIES

PROJECTES

Tallers de salut bucodental

OBJECTIUS : • Conèixer la boca, i els seus components (dents, llengua, saliva,etc..) • Prevenció : prendre consciència que cal cuidar-los per no tenir malalties com la càries, gingivitis o periodontitis. • Saber quins són els aliments que son “bons” per a les dents i...

read more

Oncolliga

Realitzem xerrades per els grups de suport a pacients i familiars amb tractaments oncològics per millorar la salut bucodental en aquests casos. XERRADA ONCOLLIGA 1. De que parlem; coneixement de l’entorn; LA BOCA : dents, llavis llengua, teixits tous i saliva. 2....

read more